KURSSIT JA LEIRIT

UNELMIEN KESÄ 2018 VUORELAN TALLILLA

KESÄN 2018 KURSSI- JA LEIRIKUVAUKSET

31. 4.-6.6. PÄIVÄSEIKKAILULEIRI ma-ke 3 pvä, klo 12-15

Taso: Jatko ylöspäin

Päiväseikkailuleirillä ratsastamme 45 min/päivä, lisäksi 45 min/pvä teoriaa/käytännön harjoitteita sekä paljon mukavaa puuhaa ponien kanssa! Mahdollisuus maastoiluun, esteiden hyppäämiseen, ilman satulaa ratsastukseen, ponien kauneuskisoihin ja paljon muuta leiriläisten toiveiden mukaisesti. Jokaiselle oma hoitoponi!

Hinta: 130 eur

* TÄYNNÄ!

Leirikirje


2. 11.-13.6. TOIVEPÄIVÄLEIRI ma-ke 3 pvä, klo 12-15

Taso: perus ylöspäin

Toivepäiväleirillä ratsastamme 45 min/pvä, lisäksi 45 min teoriaa/käytännön harjoitteita/pvä sekä paljon mukavaa puuhaa ponien kanssa! Käymme myös maastoilemassa ja jokainen saa oman hoitoponin.

Hinta: 130 eur

* TÄYNNÄ!

Leirikirje


3. 18.-20.6. ISTUNTAPAINOTTEINEN TEHOKOULUKURSSI ILTAKURSSI ma-ke 3 iltaa, klo 19.45-21.15

Tehokas koulutuupparin unelmakurssi! Ratsastusta 60 min ilta, lisäksi ratsastustunnin analysointi, ratsastajan tavoitekeskustelu sekä pohdintaa omasta ratsastuksesta opettajan kanssa tunnin jälkeen ryhmässä.

Hinta: 99 eur

TÄYNNÄ!


4. 25.-27.6. ESTEET HALTUUN! ma-ke 3 päivää, klo 12-15

Taso: Jatko ylöspäin

Kaikki, mitä olet halunnut tietää esteratsastuksesta! Kurssilla ratsastamme 45 min/pvä, lisäksi teoriaa/käytännön harjoituksia liittyen esteratsastukseen. Mahdollisuus myös maastoesteisiin, erikoisesteisiin, rataesteisiin yms. kurssilaisten toiveiden mukaan.

Hinta: 130 eur

* TÄYNNÄ!

Leirikirje


5. 2.-5.7. OMA PONI VIIKKO ma-to 4 pvä ohjattu klo 12-15

Taso: jatko ylöspäin

Tällä viikolla voit kokeilla, miltä "oma poni" tuntuisi. Ratsastamme 1x45min/päivä valvotusti mutta itsenäisesti. Lisäksi saat harjailla, hoitaa ja syötellä poniasi, sekä tietysti varustaa ja riisua "oman ponin". Nimikkoponi varataan varausvaiheessa, ja sillä ratsastetaan koko kurssin ajan. Viikon aikana myös maastoillaan ja hypätään
esteitä. HUOM!. Jos varattu poni sairastuu, pidätämme oikeuden vaihtaa omaponia.

Hinta: 170 eur

* varattu: Mikki, Tintti, Taavi, Kiri, Ville, Sohvi, Teppo, Pertti

vapaana: Tasse, Hannah, Martta

Leirikirje


6. 9.-13.7. SEIKKAILULEIRI ma-pe 5 pvä

Taso: Jatko ylöspäin

Tällä leirillä sananmukaisesti seikkailemme! Ratsastusta 2x45min./päivä! Ohjelman teemme leiriläisten toiveiden mukaisesti. Mahdollisuus mm. ilman satulaa, yömaasto, ponien uitto, poni-agility, vikellys, kärryajelu, erikoisesteitä, maastoesteitä, maastovaellus, kylpyläkäynti ja paljon muuta!

Leiriin kuuluu majoitus 2-4 hengen huoneissa päärakennuksen yläkerrassa, aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, suihku päivittäin, sauna lämpiää toiveiden mukaan, kylpyläkäynti.

Hinta leirinä 380 eur (sis. yllämainitut), tai kurssina (yöt kotona ja omat eväät) 260 eur

HUOM! Kylpyläkäynnillä sekä uimareissuilla uimarannalle tai kauppareissuille ei ole valvojaa tallin puolesta. Vanhemmat toimittavat ennen leirin alkua tallille lupakaavakkeen, saako leiriläinen käydä uimassa vapaa-ajalla ja uittaa poneja (uitto aina valvotusti).

TÄYNNÄ!

Leirikirje (yöpyjät)
Leirikirje (kurssimuotoinen osallistuminen)7. 16.-18.7. TOIVEPÄIVÄLEIRI II ma-ke 3 pvä, klo 12-15

Taso: perus ylöspäin

Toivepäiväleirillä ratsastamme 45 min/pvä, lisäksi 45min teoriaa/käytännön harjoitteita/pvä sekä paljon mukavaa puuhaa ponien kanssa! Käymme myös maastoilemassa ja jokainen saa oman hoitoponin.

Hinta: 130 eur

* 1 paikka

Leirikirje


8. 21.-22.7. KIKAN KANSSA 24h – K 18 – YLELLINEN KYLPYLÄLEIRI!
La klo 14 -su klo 14

Nyt on aikuisten vuoro heppailla ja hullutella
- tästä viikonlopusta ei naurua ja hupia tule puuttumaan!

Viikonloppuun sisältyy 2x60 min ratsastusta leiriläisten toiveiden mukaan: maastoilua, kouluvääntöä, esteitä, ilman satulaa, sekä 2x30 min teoriaa ja käytännön harjoitteita.

Majoittuminen on kylpylähotelli Kunnonpaikassa, ja leirin hintaan kuuluu ratsastuksen ja talliohjelman lisäksi mm: kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö, Anskun ohjaama kuntokoulu, Kikan huima ohjelmallinen illanvietto, runsas illallinen ja aamiainen noutopöydästä sekä majoittuminen joko hostellitasoisissa 2- tai 4-hengen huoneissa tai hotellitasoisissa 2-hengen huoneissa. Tämä leiri tulee olemaan legendaarinen!!

Hinta: 165 eur/hlö/ hostellitasoinen 4-hengen huone

* TÄYNNÄ!

Leirikirje


9. 23.-24.7. ESTETEHO ma-ti 2pvä, klo 12-15

Tehokas estekurssi ratsastajille, joiden ratsastustaso on vähintään HeC ja re 60cm tai yli.

Kurssilla harjoittelemme rataesteitä, erikoisesteitä, maastoesteitä, tutustumme eri estetyyppeihin, estekisojen sääntöihin yms. kurssilaisten toiveiden mukaan. Hintaan sisältyy ratsastusta 60 min/pvä sekä käytännön harjoitteita/teoriaa 45 min päivä sekä paljon ponien käsittelyä ja harjoituksia.

Hinta: 120 eur

1 paikka !


10. 6.-8.8. AIKUISTEN ALKEISKURSSI ILTAKURSSI ma-ke 3 iltaa,
klo 19.45- 21.15

Oletko haaveillut uudesta harrastuksesta tai haluatko herättää vanhan harrastuksen henkiin? Aikuisten alkeiskurssilla ratsastamme 45 min/ilta sekä harjoittelemme hevosen varustusta ja riisumista sekä muuta käytännön harjoitteita 45 min/ilta. Kurssin jälkeen voit jatkaa ratsastusta aikuisryhmässä tai sekaryhmässä.

Hinta: 130 eur

* yli 4 paikkaa

_________________________________________________________________

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

Kursseille voit halutessasi varata yhden yön TÄYSHOITOPAKETIN, johon sisältyy päivällinen, iltapala, aamiainen sekä lounas ja yöpyminen OMATOIMISESTI, eli ei ohjattua toimintaa vapaa-ajalla, alaikäraja yöpymispaketille 12v ja hinta 55 eur.

Ilmoittautuminen leireille sähköpostitse vanhempien/huoltajien toimesta: iarissanen70@hotmail.com

Ilmoita, mille leirille osallistut, nimi, ikä, mahdolliset ruoka-allergiat (leirit) ja leirien osalta se, osallistutko leirinä vai kotoa käsin.

Varausmaksu, 100 eur, viikon sisällä varauksesta. Toimita varausmaksusta kuitti joko sähköpostilla tai tulostettuna tallille, voit maksaa varausmaksun myös käteisellä tallilla. Maksamalla varausmaksun määräajassa varmistat paikkasi kurssille/leirille. Varausmaksu vähennetään kurssin/leirin hinnasta.

Varaukset ovat sitovia ja peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Loppumaksu maksetaan 1kk ennen leirin alkua tallin tilille tai käteisellä tallille, tilimaksusta toimitetaan kuitti kuten varausmaksustakin. HUOM! Erillistä maksumuistutusta loppumaksusta ei tule, huolehdithan maksut ajallaan.

Tallin tilinro: FI2247860010049429

Paikkoja on rajoitettu määrä ja kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

VOIT MYÖS KERÄTÄ OMAN KURSSI- TAI LEIRIPORUKAN, JOLLOIN TEEMME TEILLE RÄÄTÄLÖIDYN LEIRIN/KURSSIN TOIVEIDENNE MUKAISESTI!

Tervetuloa mukaan ikimuistoisille kesäkursseille ja -leireille!